Miun Tarina – Ihana Kauppa Verkkosivut

Rakkaani. Paras ystäväni. Aviomieheni. ❤️

Janne saatetaan myös joskus nähdä tiskin takana hommissa jos mie piipahdan jossain.

Rakas tyttäreni Elli. Esikoiseni. Meillä on Ellin kanssa monesti ihanan henkeviä keskusteluja. Arvostan todella paljon, että saan olla tutustumassa aikuisiin lapsiini, katsoa millaisia heistä on tullut ja tukea heitä kaikessa missä vain voin.❤️
”Äitin ihana poika” ja ”Pojan ihana äiti”. Nämä hellittelysanat ovat jääneet käyttöön poikani Villen kanssa. Sanat syntyivät vuosikausia sitten yhden hyvän yön toivotuksen yhteydessä. ❤️

Miun & ihanan kaupan tarina

Mie oon kotoisin Lappeenrannasta. Olen myös asunut pitkän tovin pääkaupunkiseudulla ja ihanan mutkan kautta kotiutunut tänne Kouvolaan. Ihanaan Kouvolaan!!
 
Miula on kaksi aikuista lasta, Elli ja Ville. Äitiys on yksi miun elämän hienoimpia ja tunnerikkaimpia kokemuksia, kiitos teille rakkaat lapseni.
 
Elämääni kuuluu myös rakas puolisoni Janne, joka on miun tukipilari ja paras ystävä. Mie
arvostan Jannessa suuresti rehellisyyttä, turvallisuutta ja aitoutta. Meillä on ihana koti Kouvolan Lehtomäessä.
 

Mie harrastan kokkailua, kotoilua, sisustamista, ulkoilua, kalastusta, käsitöitä, tätiparkouria ja kauniita asioita. Rakkain harrastukseni on ehkä kuitenkin ruuanlaitto. Miusta on ihana kokeilla uutta ja myös tehdä vanhoja tuttuja reseptejä.

Kattaus ja ruuan esillelaitto on myös osa onnistunutta ruokailuhetkeä. Meillä nautitaan ruuan äärellä! Koti on miule tärkeä turvasatama jossa on hyvä ja turvallinen olla. Nautin kovasti sohvalla löhöilystä ja hitaista aamuista. Ja hyvästä ruuasta!

Mie olen ravintola-alan konkareita ja olen tehnyt pitkän työuran kahvila-ja ravintolamaailmassa.

Vuonna 2022 helmikuussa mie kohtasin yhden elämäni vaikeimmista asioista. Meinasin joutua luopumaan maanpäällisestä olemuksestani ja se sai minut ajattelemaan asioita hieman uudesta vinkkelistä.
 
Toivuttuani päätin, että nyt tai ei koskaan, miun on aika alkaa toteuttamaan niitä villeimpiäkin unelmiani.
 
Ja yksi niistä on nyt tässä! Ihana kauppa, kivijalkamyymälä Kouvolan keskustan tuntumassa. Unelma joka on muhinut, mutta mie olin ajatellut, että enhän mie uskalla tai osaa tehdä mitään sellaista. Nyt mie uskallan! Ja mie osaankin! (sehän menee korkeintaan pieleen!)
 
Elämä on tässä ja nyt, ei eilisessä, ei huomisessa.
 
Ihanassa kaupassa mie saan tehdä miule mieleisiä asioita. Luoda kaunista, askarrella,
sisustaa ja tavata ihmisiä. Mie toivon, että ihanan kaupan tunnelma vie siut hetkeksi ihan muihin maailmoihin. Ihmisten kohtaaminen on miule todella tärkeää. Miun kaupassa saa jutella! Tai olla ihan vaan hiljaa.
 
Tuuhasie poikkeemaa ihanaan kauppaan!
 
Tämä ei olekaan mikään tavallinen putiikki vaan hitokseen ihana kauppa! Enkä mie oo mikään normipirkko vaan suvereeni supermimmi!